Scheiden

scheiden

Ik begrijp dat een scheiding, vooral wanneer er jonge kinderen bij betrokken zijn, een uitdagende periode kan zijn. MediationGarantie biedt niet alleen begeleiding gedurende het proces, maar ook een garantie voor een positieve uitkomst. Ik ben er om jullie te helpen een solide basis te leggen voor de toekomst met een doordachte afspraken.

 

Wat maakt MediationGarantie uniek?

 

  1. Gegarandeerde Uitkomst: Ik streef naar de meest passende oplossing. Bij voorkeur eentje die jullie samen hebben verzonnen. Lukt dat niet? Dan is dat geen probleem en hoef je niet naar de rechtbank. Met een gegarandeerde uitkomst door middel van juridisch (bindend) advies ben je zeker van een nieuwe start.

  2. Focus op Ouderschap: Specifiek gericht op ouders met jonge kinderen, bied ik begeleiding bij het opstellen van een evenwichtig ouderschapsplan. Hierbij staan de belangen van de kinderen altijd voorop.

  3. Betrokken Begeleiding: Ik begrijp de complexiteit van gezinsdynamiek en begeleid jullie met empathie en professionaliteit door elke fase van het proces.

  4. Efficiënt en Effectief: Mijn doel is om het proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, zodat jullie snel en zonder onnodige stress naar de toekomst kunnen kijken.

Ik geloof in de kracht van constructieve communicatie en streef naar afspraken die niet alleen juridisch correct zijn, maar ook praktisch werken voor alle betrokkenen. 

“Door middel met MediationGarantie wordt meer rust, stabiliteit en duidelijkheid gecreëerd voor zowel ex-partners als kinderen, en het helpt om conflicten te voorkomen of op te lossen.”

Wat kun je verwachten?

Wat je kunt verwachten is dat ik samen met jullie aan de slag ga om tot afspraken te komen over de zaken die geregeld moeten worden bij een echtscheiding, zoals het gebruik van de woning en inboedel, de verdeling van bezittingen en schulden, partneralimentatie, pensioenrechten en eventuele andere zaken die jullie moeten afhandelen op basis van jullie huwelijkse voorwaarden. Hierbij wordt rekening gehouden met jullie belangen. Ik begeleid het proces en er wordt toegewerkt naar een juridisch bindende overeenkomst.

GEMAAKTE AFSPRAKEN ZIJN JURIDISCH BINDEND

Je kunt erop vertrouwen dat er eerlijke en duurzame afspraken worden gemaakt die passen bij jullie situatie en dat deze afspraken juridisch bindend zijn. Als afspraken zijn gemaakt waarmee jullie uit elkaar kunnen gaan, dan is een belangrijke stap gezet. Dit geeft rust om een stapje verder te kijken en naast jullie eigen belangen ook naar die van de kinderen te kijken. Het opstellen van een ouderschapsplan is voor een goede start met de kinderen ontzettend belangrijk.