Coaching

scheidingscoaching voor ouders

Ben je een ouder in een scheidingssituatie en zoek je naar de beste manier om deze uitdagende periode door te komen? Bij MediationGarantie bied ik, Daniëlle van Kernebeek, scheidingscoaching voor ouders die je helpt bij het maken van de juiste keuzes voor jou en je kinderen. Of je nu twijfelt tussen scheiden of blijven, hulp nodig hebt bij communicatie met je ex-partner, of begeleiding zoekt voor co-ouderschap, ik sta voor je klaar.

JOUW WEG NAAR PERSOONLIJKE GROEI EN SUCCESVOL CO-OUDERSCHAP

Bij MediationGarantie begrijp ik dat elke scheidingssituatie uniek is en dat er geen one-size-fits-all oplossing bestaat. Daarom bied ik scheidingscoaching voor ouders die volledig is afgestemd op jouw persoonlijke situatie en behoeften. Mijn aanpak is resultaatgericht en oplossingsgericht, met een focus op jouw welzijn en dat van je kinderen. Hier is wat je kunt verwachten:

  • Online en Offline Coaching: Of je nu de voorkeur geeft aan persoonlijke sessies of liever online wordt gecoacht, ik bied beide mogelijkheden aan. Flexibiliteit staat bij mij voorop, zodat je de ondersteuning krijgt die je nodig hebt, waar je ook bent.
  • Combinatie met Mediation en Juridisch AdviesNaast coaching bied ik ook mediation en juridisch advies. Dit betekent dat je bij mij terecht kunt voor een integrale aanpak waarbij alle aspecten van je scheiding worden behandeld. Hierdoor kun je met een gerust hart stappen zetten richting een nieuwe toekomst.
  • Scheiden of Blijven? Twijfel je of je moet scheiden of blijven? Samen onderzoeken we alle opties en kijken we naar wat het beste is voor jou en je gezin. Ik help je om helderheid te krijgen in je situatie en de juiste beslissing te nemen.
  • Communicatie met de Ex-partner: Effectieve communicatie met je ex-partner is cruciaal voor een succesvolle co-ouderschap. Ik bied handvatten en strategieën om de communicatie te verbeteren, conflicten te verminderen en een gezonde samenwerking op te bouwen.
  • Begeleiding Co-ouderschap: Co-ouderschap kan uitdagend zijn, maar met de juiste begeleiding kun je een stabiele en liefdevolle omgeving voor je kinderen creëren. Ik help je bij het opstellen en naleven van een ouderschapsplan dat werkt voor alle betrokkenen.
  • Aanbevelingen voor het Ouderschapsplan: Heb je al een ouderschapsplan, maar merk je dat het niet goed werkt? Ik kijk graag met je mee en doe aanbevelingen om het plan te optimaliseren, zodat het beter aansluit bij de behoeften van je gezin.
  • Persoonlijke Groei: Een scheiding is niet alleen een einde, maar ook een nieuw begin. Mijn coaching richt zich ook op jouw persoonlijke groei en ontwikkeling, zodat je sterker en veerkrachtiger uit deze periode komt.
 
Samen werken we aan oplossingen die het beste zijn voor jou en je kinderen. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe ik je kan helpen op weg naar een betere toekomst.
scheidingscoaching voor ouders