Wij Helpen Moeders

Overweeg je om te gaan scheiden? Wij helpen moeders.

Ontdek onze begeleiding bij scheiding, co-ouderschap en persoonlijke groei. Wij helpen moeders, of je nu net begint na te denken over scheiden, of al middenin het proces zit. Wij bieden coaching, mediation en juridisch advies om je te helpen bij elke stap van de weg.

| Betrouwbaarheid | Empathie | Professionaliteit |
"Had ik maar eerder hulp gezocht. Ik kies nu voor mezelf."
wij helpen moeders
Anoniem
Moeder & Jurist
wij helpen moeders

wij helpen moeders

Begeleiding bij scheiding, co-ouderschap en persoonlijke groei.

wij helpen moeders

scheiding

Krijg helderheid en rust in je beslissingen en vertrouwen in de toekomst. Bereid je voor op een nieuwe fase van onafhankelijkheid en stabiliteit. Wij begrijpen dat elke scheiding uniek is. We bieden persoonlijke coaching, mediation en juridisch advies om je te begeleiden door dit emotioneel en juridisch complexe proces.

co-ouderschap

Versterk je band met je kinderen in een stabiele omgeving, zelfs na de scheiding. Bereid je voor op co-ouderschap dat werkt voor jou en je gezin. Onze expertise in co-ouderschapsbemiddeling helpt je bij het opstellen van een praktisch en positief ouderschapsplan, zodat de kinderen centraal blijven staan in elke stap van het proces.

wij helpen moeders

persoonlijke groei

Word sterker, zelfverzekerder en meer in controle over je toekomst. Bereik persoonlijke groei na je scheiding. Onze coaching richt zich niet alleen op de praktische aspecten van scheiding, maar ook op jouw persoonlijke groei. Ontdek nieuwe mogelijkheden en leer jezelf opnieuw kennen in deze nieuwe fase van je leven.

"Jouw achtergrond en uitgebreide kennis van juridische zaken waren enorm waardevol voor mij. Telkens voelde ik me rustiger en sterker!"
wij helpen moeders
Anoniem
Moeder & Ondernemer

laten we praten

"Het is normaal om angstig, gestrest en onzeker te zijn tijdens deze fase. Je bent niet alleen. Ik, moeder van twee en inmiddels bonusmoeder van nog twee, voelde me ook zo voordat ik de beslissing nam om professionele hulp te zoeken. Ik heb geleerd dat je steun mag vragen en mag durven aannemen. Nu, wanneer je het het meeste nodig hebt. Zodat je weer vertrouwen krijgt in de toekomst. Ik nodig je van harte uit online of bij ons, met flexibele sessies die passen bij jouw schema." - Daniƫlle van Kernebeek, MediationGarantie