Over Daniëlle

daniëlle van kernebeek

Welkom bij MediationGarantie, ik ben daniëlle van kernebeek

Een gepassioneerde en ervaren professional die zich toelegt op coaching, mediation en juridisch advies rondom scheiding en ouderschap. Met mijn holistische benadering help ik jou en je gezin om op een respectvolle en constructieve manier door deze uitdagende periode te navigeren.

 

Wie is Daniëlle van Kernebeek?

Met meer dan tien jaar ervaring als meester in de rechten (Universiteit Utrecht, 2011) en een certificering als mediator (Therra Opleidingen, 2011), beschik ik over de kennis en expertise om je te begeleiden bij scheidings- en ouderschapsvraagstukken. In 2022 heb ik mijn kennis verder verdiept met een specialisatie in Personen- en Familierecht (Academie voor de Rechtspraktijk) en ben ik gestart met een opleiding in Professionele Communicatie bij Phoenix Opleidingen.

 

Als ervaringsdeskundige op het gebied van succesvol scheiden en co-ouderschap begrijp ik de complexiteit en de emoties die hiermee gepaard gaan. Vanuit mijn eigen ervaringen en mijn liefde voor het vak heb ik een holistisch aanbod ontwikkeld, dat jou helpt om de juiste keuzes te maken voor jezelf en je kinderen.

 
Mijn diensten

Coaching: Ik bied persoonlijke begeleiding om je te ondersteunen in deze moeilijke periode. Met gerichte coaching help ik je om helderheid en rust te vinden, zodat je weloverwogen beslissingen kunt nemen voor jou en je kinderen.

Mediation: Samen met je ex-partner werk ik met jullie aan het vinden van oplossingen die in het belang zijn van jullie kinderen. Door middel van open communicatie en respectvolle samenwerking bereiken we duurzame afspraken die bijdragen aan een stabiele en gelukkige toekomst voor jullie gezin.

Juridisch advies: Met mijn juridische achtergrond geef ik deskundig advies over de juridische aspecten van scheiding en ouderschap. Ik zorg ervoor dat je goed geïnformeerd bent over je rechten en plichten, zodat je met vertrouwen de juiste stappen kunt zetten.

 
Waarom kiezen voor daniëlle van kernebeek van MediationGarantie?

Bij MediationGarantie draait alles om het creëren van een positieve en constructieve omgeving waarin jullie als ouders de beste keuzes kunnen maken voor jullie kinderen. Mijn aanpak is resultaatgericht en oplossingsgericht, maar altijd met een menselijke en toegankelijke benadering.Ik geloof dat een scheiding niet het einde hoeft te zijn, maar een nieuwe start kan betekenen voor een gelukkig leven voor jou en je kinderen. Samen zorgen we ervoor dat de scheiding niet alleen een moeilijke periode is, maar ook een kans om een nieuwe, evenwichtige toekomst op te bouwen.

 
Inspiratie en ondersteuning

Als ouder in een scheidingssituatie wil je het beste voor je kinderen. Je bent gemotiveerd om samen te werken en oplossingen te vinden die bijdragen aan hun welzijn en toekomst. Bij MediationGarantie ben je aan het juiste adres voor professionele, vriendelijke en inspirerende begeleiding.

Neem vandaag nog contact met me op en ontdek hoe ik jou en je gezin kan ondersteunen tijdens deze transitie. Samen zorgen we ervoor dat jullie scheiding een nieuw begin wordt, vol mogelijkheden en geluk.

 
Contact

Voel je vrij om contact met mij op te nemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik sta klaar om je te helpen en te begeleiden naar een betere toekomst voor jou en je kinderen.