Mediation

resultaatgerichte scheidingsmediation

Een Nieuw Begin: resultaatgerichte scheidingsmediation

Scheiden is geen eindpunt, maar een nieuw begin. Welkom bij de resultaatgerichte scheidingsmediation van MediationGarantie, waar we begrijpen dat jouw gezinssituatie en de toekomst van je kinderen centraal staan. Ik ben Daniëlle van Kernebeek en ik sta klaar om je te begeleiden naar duurzame oplossingen, zodat jij en je gezin met vertrouwen de volgende fase van jullie leven kunnen betreden.

Jouw weg naar harmonie

In het midden van een scheidingssituatie lijkt het soms alsof conflicten onoverkomelijk zijn. Maar ik geloof sterk in de kracht van mediation: een proces waarbij we samen werken aan constructieve oplossingen, met respect voor ieders belangen. Bij MediationGarantie bieden we een scala aan diensten die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften:

 

  • Online en Offline Mediation: Flexibiliteit staat voorop. Of je nu de voorkeur geeft aan face-to-face gesprekken of liever vanuit huis deelneemt, wij passen ons aan jouw agenda aan.
  • Samen en Apart Mediation: Iedere situatie is uniek. Of je nu samen met je ex-partner aan tafel wilt zitten of liever aparte sessies hebt, wij passen ons aan jouw voorkeuren aan.
  • Combinatie met Coaching en/of Juridisch Advies: Wij bieden niet alleen oplossingen, maar begeleiden je ook bij de emotionele en juridische aspecten van je scheiding.
  • Mogelijkheid tot Berekening Alimentatie: Financiële zekerheid is cruciaal. Wij helpen je bij het berekenen van alimentatie op een eerlijke en transparante manier.
  • Mogelijkheid tot Opstellen Ouderschapsplan en Echtscheidingsconvenant: Een heldere overeenkomst legt de basis voor een vreedzame toekomst. Wij helpen je bij het opstellen van documenten die jouw belangen en die van je kinderen beschermen.
 
Voor Jou, Door Jou

Bij MediationGarantie geloven we in empowerment. Jij bent de architect van je eigen toekomst, en wij zijn hier om je de tools en ondersteuning te bieden die je nodig hebt om die toekomst vorm te geven. Samen kunnen we een pad naar harmonie bewandelen, waarbij de behoeften van jou, je ex-partner en vooral je kinderen centraal staan.

resultaatgerichte scheidingsmediation

Klaar om de eerste stap te zetten naar een harmonieuze toekomst? Neem vandaag nog contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bij MediationGarantie ben je in goede handen.