Over Danielle van Kernebeek

Ik, Daniƫlle van Kernebeek, ben een gecertificeerde mediator (Therra Opleidingen, 2011) met meer dan tien jaar ervaring als meester in de rechten (Universiteit Utrecht, 2011). Ik heb actuele expertise op het gebied van Personen- en Familierecht (Academie voor de Rechtspraktijk, 2022). Ik beschik over de kennis, vaardigheden en ervaring om jullie te begeleiden bij jullie scheiding en ouderschapsplan en om jullie op een deskundige manier te adviseren over de juridische aspecten. Als ervaringsdeskundige op het gebied van succesvol scheiden en co-ouderschap en als toeschouwer van minder geslaagde pogingen waar kinderen tussen wal en schip belandden, begrijp ik als geen ander hoe belangrijk het is om tot goede afspraken te komen voor de kinderen. Vanuit mijn liefde en passie voor mijn vak en mijn persoonlijke ervaring heb ik een uniek en liefdevol concept ontwikkeld, waarmee ik je kan begeleiden bij het maken van de juiste keuzes voor jullie kinderen.