Mediator Utrecht

Ben je op zoek naar een ervaren mediator in Utrecht? Zoek niet verder! 

Waarom een ervaren mediator in Utrecht? 

  • Lokale expertise: Ik ben gevestigd in Utrecht en ben bekend met de wijken, de scholen, huizenprijzen en alle unieke behoeften die van belang kunnen zijn voor jouw scheiding en ouderschapsplan. 
  • Maatwerk aanpak: Elk conflict is anders en verdient een unieke benadering. Ik pas de mediation aan op basis van jullie specifieke situatie en behoeften. Dat betekent ook dat ik rekening houd met de gekozen locatie en en me flexibel opstel om te kunnen meebewegen met jullie agenda’s.
  • Vertrouwelijkheid: Mediation vindt plaats in een vertrouwelijke omgeving. Alles wat tijdens de sessies wordt besproken, blijft tussen de betrokken partijen en de mediator. Het is fijn als je je thuis voelt op de plek waar de mediation plaatsvindt.
  • Kostenbesparend: Mediation is vaak sneller en goedkoper dan juridische procedures. Hoewel een mediationtraject uit meerdere sessies bestaat, helpt het enorm als je geen rekening hoeft te houden met reistijd of reiskosten.

 

Wat bied ik aan:

Scheidingsbegeleiding voor Ouders in Utrecht op locatie en landelijk online

Resultaatgerichte Scheidingsmediation in Utrecht op locatie en landelijk online

Juridisch Advies bij Scheiding in Utrecht op locatie en landelijk online

 

Neem vandaag nog contact met me op voor een gratis eerste sessie. Samen werken we aan een positieve toekomst waarin conflicten worden opgelost en wordt toegewerkt naar een nieuwe start.

ervaren mediator in utrecht