Diensten

Wat mooi dat je interesse hebt in mijn begeleiding bij scheiding en co-ouderschap. In de onzekere periode van een scheiding vol stress en het dreigende risico van conflicten, geloof ik dat je het meest gebaat bent bij zekerheid en vertrouwen. Vanuit mijn wens om je te helpen, heb ik een unieke aanpak gecreëerd die hier volledig aan tegemoet komt: MediationGarantie. Daarnaast biedt ik ook traditionele mediation aan. Na afloop van de mediation kan je gebruik maken van duurzame co-ouderschapsbegeleiding, zodat je verzekerd bent van een stabiele toekomst voor jou en je gezin.

TRADITIONELE VRIJBLIJVENDE MEDIATION BIJ SCHEIDING EN CO-OUDERSCHAP

Professionele begeleiding bij echtscheiding en co-ouderschap door middel van traditionele vrijblijvende mediation. Als ervaren mediator en jurist ondersteun ik je bij het proces van scheiden en het maken van een duurzaam ouderschapsplan.

Een unieke en liefdevolle vorm van mediation met gegarandeerde uitkomst. Ik begeleid jou en je ex-partner bij het proces van scheiden en het maken van een duurzaam ouderschapsplan. Met MediationGarantie heb je zekerheid.

Ik help jou en je ex-partner een mooie basis te bieden voor de kinderen, door jullie te begeleiden en jaarlijks jullie gemaakte afspraken te evalueren. Exclusief voor cliënten die bij mij een duurzaam ouderschapsplan hebben gemaakt.

Begeleiding op maat

Professionele persoonlijke begeleiding door middel van mediation, coaching en juridisch advies aangepast aan jouw specifieke situatie. Ik begeleid je in je eigen tempo met liefde en aandacht bij scheiding, co-ouderschap en alles wat daarbij komt kijken. Ik geloof dat je met de juiste steun en begeleiding samen als co-ouders goed verder kunt na een scheiding. Zonder stress en conflicten en met de kinderen op de eerste plaats.